HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Heti ajánlatok

2018. 21. heti ajánlatunk!

Az év esküvője Nagy-Britanniában

Az év esküvője Nagy-Britanniában

Szombaton tehát valóra vált a tündérmese: egybekelt az egyszerű, ám de szép és okos polgárlány az ő jóképű, férfias, melegszívű királyfijával. Harry herceg és Meghan Markle alig két éve tartó barátsága, majd szerelme – és talán minden fiatal lány titkos álma – teljesült be a pompázatos menyegzővel. Az álompár álomesküvőjét több mint egymilliárd néző figyelte a világ minden táján, az idei év legnagyobb brit társasági eseményét tévéállomások ezrei sugározták az éterbe. Egy napra megállt az élet a szigetországban, az emberek elfelejtették a BREXIT-et, a politikát, a katasztrófákat, a szürke hétköznapokat, és mi is beleélhettük magunkat a hercegi románcot megkoronázó fényes ceremónia eseményeibe.

Még az időjárás is a kedvébe járt az ifjú párnak, szombaton Windsor városában kivételesen nem esett az eső az alatt az idő alatt, amíg az esküvői hintó elgördült a Londontól egy órányi autóútra lévő város utcáin ünneplő tömeg előtt. Boldogok lehettek a rajongók tízezrei is, akik a világ legkülönbözőbb tájairól érkeztek a nagy eseményre és már egy-két nappal ezelőtt letáboroztak sátraikkal a tervezett útvonal mentén, hogy minél közelebbről láthassák az álompárt.

Harry és Meghan egyébként hangsúlyozzák, hogy ők is hús-vér mai fiatalok, s ezzel eléggé kilógnak a királyi házból, a menyasszony eleve, aki három évvel idősebb újdonsült férjénél, elvált és afroamerikai édesanyja révén átvitt értelemben is színt visz a királyi családba. Erzsébet királyné mégis elfogadta unokája választottját, és formálisan is engedélyt adott a házasságra. Létezik ugyanis egy a királyi házasságokat szabályozó brit törvény, amely szerint a trónutódlási sor első hat helyén álló hozzátartozók házasságát az uralkodónak előzetesen jóvá kell hagynia. Márpedig Harry éppen a hatodik a trónöröklési listán.

A konzervatív brit törvények, mint amilyen a királyi család magas rangú tagjainak trónutódlását szabályozó jogszabály is, csak lassan korszerűsödnek. Csupán pár éve került ki belőle az a több évszázados megkötés, amelynek alapján az uralkodó fiúgyermekei a leányutódok elé kerültek a trónöröklési sorban, akkor is, ha leánytestvéreiknél fiatalabbak voltak. II. Erzsébet is csak azért ülhet 66 éve az Egyesült Királyság trónján, mert apjának, VI. György királynak nem voltak fiúgyermekei.

Nagy-Britannia leghosszabb ideje hivatalban lévő uralkodójának eredeti, közel 8 gramm összsúlyú, 917-es aranyból vert érméjével értékes nemesfémet vásárolhat a befektető. Ezért használja ki Ön is a most kínált lehetőséget, és éljen az alábbi ajánlattal személyes vagyoni biztonságának megőrzésére!

1 sovereign, II. Erzsébet, Nagy-Britannia

1 sovereign, II. Erzsébet, Nagy-Britannia, 1952-
(7,98 gramm, 917-es arany, Ø 22 mm)

99 900 Ft

megrendelés

A fizikai nemesfémek vásárlása hosszútávú, konzervatív befektetésnek számít. Az egyéni vagyoni helyzettől függően megtakarításaink 5-20%-át ajánlott nemesfémekbe fektetni. A nemesfémvásárlást célszerű időben elaprózva, több különböző időpontban megvalósítani, az árfolyamkilengések egalizálására. Döntése meghozatala előtt, kérjük, hogy mérlegelje befektetési céljait és egy esetleges árfolyamesésből származó kockázatokat. A fentiekben foglaltak nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. A listaár változtatásának jogát fenntartjuk. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: