HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Aranypiac prémium szolgáltatás

Az Aranypiac PRÉMIUM szolgáltatás több szimpla aranyvásárlásnál!

A mai világban a személyes benyomás, a megismerés és a bizalom alapfeltétele egy "jól megágyazott" aranybefektetésnek.

Jöjjön el hozzánk, és legyen a vendégünk egy kávéra! Szánjon időt a megismerésünkre, hogy elnyerhessük a bizalmát, és többet nyújthassunk szimpla aranyvásárlásnál. Tapasztalja meg személyesen az Aranypiac szakértelmét, a megérdemelten elért sikereinket, és azt a több mint egy évtizedes múltat a nemesfémek világában, amely egyedülivé tesz minket a hazai befektetési arany piacán.

A kiszámíthatóság, a hitelesség, a megbízható partnerség jegyében egy a privát banki – kiemelt, személyre szabott és diszkrét – szolgáltatáshoz hasonló ajánlattal várjuk Önt, természetesen a ránk jellemző kedvező áraink mellett.

"Aranypiac Prémium" névre keresztelt szolgáltatásunkat azon ügyfeleinknek kínáljuk, akik arany befektetési döntésük meghozatala előtt személyes konzultációt igényelnek, a pénzügyeikről velünk beszélgetni szeretnének, tapasztalatcserére és a személyes meglátásainkra kíváncsiak, vagy egyszerűen csak 10 millió forintot meghaladó tételben szeretnének egyedi feltételek mellett befektetési aranyat vásárolni.

Szolgáltatásunk legfőbb jellemzői:

  • Odafigyelünk az egyedi igényekre és személyre szabott ajánlásokat teszünk
  • Numizmatikai részlegünk igény esetén egyedi beszerzést is vállal
  • Biztonságos, komfortos, elegáns környezetet kínálunk új székházunkban
  • Diszkrét tárgyalóink a személyes biztonságot szolgálják
  • Autóval érkezve őrszemélyzet által felügyelt parkoló áll rendelkezésre, amely mindvégig maximális biztonságot nyújt ügyfeleinknek az érkezéstől az épület elhagyásáig
  • Páncéltermünkben vállaljuk ügyfeleink befektetési aranyának ingyenes megőrzését
  • Minden "nemesfémes" kérdésben (törtarany eladás, záloghitel, bevizsgálás, külföldi értéktárolás, spekulatív ügyletek, adózási kérdések stb.) vállaljuk az ügyfeleink számára legoptimálisabb megoldás felkutatását 

Jelezze igényét email-ben a pbanking@aranypiac.hu címen vagy telefonon (+36 1) 297-6118, hogy munkatársunk felvehesse Önnel a kapcsolatot!

Az Aranypiac "Privátbankárja" előre egyeztetett időpontban személyesen is áll az Ön rendelkezésére.

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: