HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Küldetésünk

www.aranypiac.hu egy kompetencia-centrum szerepét kívánja betölteni Magyarországon azok számára, akiket a befektetési arany érdekel.

Célkitűzéseink közé tartozik a befektetési arany piacának folyamatos fejlesztése is. Ügyfeleink számára lehetővé tesszük az ingóságokba való tőkebefektetés legklasszikusabb formáját, kedvező feltételek mellett - akár online is!

E mögött a honlap mögött immár több tíz éves piacismeret és rutin áll. Célunk az, hogy mi legyünk az elsők, ha bármi kérdés merül fel az aranyba történő befektetéssel kapcsolatban. Mégpedig mindenki számára: magánszemélyek, bankok és befektetési tanácsadók számára egyaránt. Munkatársaink magas szintű képzettsége, lelkesedése garantálja minőségi szolgáltatásunk színvonalát.

Az általunk forgalmazott aranytermékek az éjjel-nappal folyamatosan frissülő árfolyamon megvásárolhatóak és a befektetéseiket likvidálni kívánó ügyfeleinktől az aktuális aranyárfolyamon mindenkoron vissza is vásároljuk ezeket.

Az arany bűvöletében...

...ebben élünk mi magunk is! Amit teszünk és ahogy végezzük a munkánkat, abban igyekszünk a lehető legjobban megfelelni ügyfeleinknek és üzleti partnereinknek. Mi többet szeretnénk nyújtani, mint a tanácsadás, a vétel és az eladás. Az Ön elégedettsége és lelkesedése a legfőbb küldetésünk!

befektetési arany fogalma az Európai Unióhoz való csatlakozásunk, 2004. május 1-je óta létezik Magyarországon. "Az ÁFA-törvény alkalmazásában befektetési aranynak minősül a legalább 995/1000 finomságú, és egy gramm feletti súlyú tömb, rúd vagy lemez formájú arany, amely akkreditált labor által kiállított minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik... és azok a legalább 900/1000 finomságú, 1800 után vert érmék, melyek valaha pénznek minősültek, illetve ma is azok, .... melynek piaci értéke legfeljebb 80 százalékkal haladja meg aranytartalmának értékét, továbbá azok az aranyérmék, melyek az Európai Közösségek Hivatalos Lapjában közzétett listán szerepelnek." Ezen törvény értelmében a befektetési aranyat nem terheli ÁFA vagy más adó, szemben az egyéb aranytermékekkel, mint például az ékszer vagy más ötvös termék.

Az értékek, amelyekben hiszünk

Munkánk a következő alapértékeken nyugszik:

Őszinteség és bizalom
Odafigyelünk ügyfeleinkre és partnereinkre, és megszolgáljuk bizalmukat!

Gyorsaság és rugalmasság
Személyre szabott odaadással teljesítjük ügyfeleink és partnereink igényeit!

Professzionalizmus és megbízhatóság
Megbízhatóak vagyunk, optimalizáljuk a lebonyolítást és végigkísérjük ügyfeleinket minden piaci helyzetben!

 

Gondolataink és tetteink középpontjában az ügyfél és igényei állnak. Számunkra kevés, ha az ügyfél mindössze elégedett - az elvárások elé megyünk, sőt túlteljesítjük azokat.

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: