HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Aranytábla

Az aranypiac egyik legnépszerűbb terméke ez a speciális kialakítású, és nemzetközi elismertséggel rendelkező 50 grammos befektetési arany tábla. Az arany táblát gyártása során perforációs eljárással eleve 50 x 1 gramm arany rúd együtteseként alakítják ki. Minden egyes 1 grammos arany rúd önállóan fémjelzett, adatokkal ellátott, és rendelkezik a nemzetközi minősítéssel. Ebből következően kézzel könnyedén darabolható, és darabjaiban is minden további nélkül forgalomképes, eladható.

Vásároljon Aranytáblát részletre! Tekintse meg bővebb tájékoztatónkat és az Aranytábla további előnyeit!

Részletfizetésre ad lehetőséget az Aranytábla®

Az Aranytábla® nagy előnye minden más aranyrúddal szemben, hogy szükség szerint értékesíthető, akár részleteiben is, nem kell feltétlenül az egészet eladni.

Az Aranytábla program keretében az Aranytábla® kizárólag az aranypiac.hu portálon akár részleteiben is megvásárolható, és minden részletfizetés után a teljesAranytábla® egészéből a kifizetett mennyiség birtokba vehető.

Ez lényeges különbséget és előnyt biztosít Önnek minden olyan aranyszámla termékkel szemben, ahol az arany kizárólag a teljes megtakarítás végén vehető át. Ha az Aranytábla® programot bármikor megszakítja, az addig megvett arany az Öné!

Vásároljon Aranytáblát részletre! Tekintse meg bővebb tájékoztatónkat és az Aranytábla további előnyeit!

Megrendelést az alábbi gombra kattintva tud kezdeményezni. Töltse ki a betöltődő űrlapot értelemszerűen, majd az ennek alján található "Megrendelés elküldése" gombra való kattintással véglegesítse megrendelését.

megrendelés

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: