HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Szállítási költségek

A webáruházon keresztül megrendelt befektetési rudak és érmék nyitvatartási időben személyesen is bármikor átvehetők társaságunknál. A személyesen történő átvételhez előzetes időpont-egyeztetés nem szükséges. Az átvevő meghatalmazott is lehet, meghatalmazás minta innét letölthető. A meghatalmazáshoz kérjük a meghatalmazó személyi igazolványának és lakcímkártyájának másolatát bemutatni.

Természetesen lehetőség van szállítást igényelni bármely magyarországi belföldi címre. A szállítás értékküldemény formájában, értékbiztosítással történik. Ennek díját az alábbi táblázat tartalmazza. Utánvéttel történő fizetés esetén a futárnál is lehet készpénzzel fizetni. Utánvétes fizetés azonban csak 300.000 forint értékig lehetséges, ennél nagyobb összeget a szállító biztonsági megfontolásból nem vesz át. Az utánvét pénzkezelési díja a szállítás díjához még pluszban hozzáadódik.

Szállítási költségek

  Szállítás díja Utánvét díja
300 ezer forint értékig  1 500 Ft +1 500 Ft
300 – 500 ezer forint érték között 4 900 Ft utánvétes fizetés
nem lehetséges,
csak előreutalással
lehet fizetni
500 – 1 millió forint érték között  9 200 Ft
1 – 20 millió forint érték között 25 000 Ft
20 millió forint értéktől   35 000 Ft

 

Amennyiben a Magyar Posta Zrt. általi kiszállítást kívánja választani, kérjük megrendelése megjegyzés rovatában jelezze igényét felénk. Ebben az esetben utánvét nem lehetséges, csak előreutalással lehet fizetni minden értékhatár esetén. A kiszállítást a Magyar Posta csak 2 000 000 Ft-ig vállalja. A postai küldemények feladási díja a fenti táblázatban közölt árakhoz képest azonban lényegesen magasabb, az áruérték 6 százaléka.

A felénk történő értékesítés esetén is igénybe vehető szállítási szolgáltatás. A futárrendelésben készséggel közreműködünk, de ebben az esetben az ügyfél kötelessége a nekünk eladni szánt nemesfémeket biztonságosan becsomagolni. Az ügyfeleknél felvett csomag hozzánk történő biztosított beszállítása 35 000 forintos áron történik, amely összeget a visszavásárlási árból vonunk le.

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: