Ugrás a főoldalra Ugrás a főoldalra Ugrás a főoldalra

Aranytábla

Az aranypiac 2011 évi újdonsága ez a speciális kialakítású, és nemzetközi elismertséggel rendelkező 50 grammos befektetési arany tábla. Az arany táblát gyártása során perforációs eljárással eleve 50 x 1 gramm arany rúd együtteseként alakítják ki. Minden egyes 1 grammos arany rúd önállóan fémjelzett, adatokkal ellátott, és rendelkezik a nemzetközi minősítéssel. Ebből következően kézzel könnyedén darabolható, és darabjaiban is minden további nélkül forgalomképes, eladható.

Arany tábla

Vásároljon Aranytáblát részletre! Tekintse meg bővebb tájékoztatónkat és az Aranytábla további előnyeit!

Részletfizetésre ad lehetőséget az Aranytábla®

Az Aranytábla® nagy előnye minden más aranyrúddal szemben, hogy szükség szerint értékesíthető, akár részleteiben is, nem kell feltétlenül az egészet eladni.

Az Aranytábla program keretében az Aranytábla® kizárólag az aranypiac.hu portálon akár részleteiben is megvásárolható, és minden részletfizetés után a teljes Aranytábla® egészéből a kifizetett mennyiség birtokba vehető.

Arany tábla

Ez lényeges különbséget és előnyt biztosít Önnek minden olyan aranyszámla termékkel szemben, ahol az arany kizárólag a teljes megtakarítás végén vehető át. Ha az Aranytábla® programot bármikor megszakítja, az addig megvett arany az Öné!

Vásároljon Aranytáblát részletre! Tekintse meg bővebb tájékoztatónkat és az Aranytábla további előnyeit!


 
Először jár az Aranypiacon?

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Gyorsmenü
Valós idejű árfolyamok

Használati útmutató
30-napos grafikon
5-éves grafikon
Videó rólunk
JW Player goes here