HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Gyakori kérdésekMilyenek az aranypiac.hu befektetési aranyai?

Társaságunk színtiszta, 999,9 tisztaságú befektetési aranyrudak, illetve a legismertebb befektetési aranyérmék kereskedelmével foglalkozik. Egyes befektetési aranyérmék finomsága ettől eltérhet, az érmék technikai paraméteriről itt tájékozódhat. Ezen kívül forgalmazunk ezüstöt, platinát és palládiumot.

A világpiaci árhoz kötötten kínálunk és veszünk minden nemesfémet. Az árainkat napi szinten, az arany, ezüst, platina, palládium mindenkori világpiaci árához kötjük, és garanciát vállalunk rá, hogy a tőlünk vett termékeket bármikor, az adott napi árfolyamon vissza is vásároljuk.

Termékeinket a nemzetközi aranypiac elismert gyártói, finomtói, a svájci Argor-Heraeus, az Osztrák Pénzverde, a német Heimerle&Meule és C.Hafner cégek hozzák forgalomba. Az aranyrudak rendelkeznek a londoni tőzsde, a London Bullion Market Association (LBMA) által kiadott „Good Delivery” nemzetközi tanúsítvánnyal, amely igazolja eredetüket és minőségüket, ezért az egész világon különösebb bevizsgálás nélkül felvásárolják azokat. E tanúsítvány nélküli rudak értékesítése nehezebb.

A Bécsi Filharmonikusok aranyérmék Ausztria hivatalos fizetőeszközei, ezért euró névértékkel bíró pénzek is egyben. Értéküket természetesen az aranytartalom adja, amely szintén 999,9 ezrelék tisztaságú. Az általunk forgalmazott nyolc fajta befektető érme a világ legismertebb arany befektető érméi, melyekre ugyancsak igaz, hogy a világon mindenhol ismerik, és elismerik azokat, így értékesítésük nem okoz problémát.

Társaságunk ékszerarannyal, törtarannyal szintén foglalkozik.

« vissza

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: