Ugrás a főoldalra Ugrás a főoldalra Ugrás a főoldalra

Arany vétel és eladás az Aranypiacon

Arany vétel

Az arany vétel az interneten, a honlapon keresztül történhet. A befektetési aranyrudak és érmék árfolyama oldalon találhatók az aktuális aranyárak, mind vételre, mind eladásra vonatkozóan. Ugyanígy az egyéb nemesfém rudak és érmék, illetve a numizmatikai aranyak oldalon találhatók az ezüst termékek és a klasszikus aranyérmék árai. Arany vételnél a vásárolni kívánt arany termékek sorában lévő mezőbe beírható a darabszám. Amelyeket nem kíván megvásárolni, azokat nem kell kitölteni. A darabszámok beírása után a lap alján található gombra kell kattintani.

Arany vétel

A következő oldalon érdemes leellenőrizni a rendelt árufajtákat és mennyiséget, ki kell tölteni a megrendelő adatait, és el kell küldeni a gombra kattintva. A megrendelésről e-mail visszaigazolást küld a rendszer a megadott e-mail címre.

A befektetési aranyak vételéről, bővebben az Így működik az adás-vétel menüpont alatt tájékozódhat.

Arany eladás

Az arany visszavétel úgy lehetséges, ha a visszavételre szánt aranyat szemlére behozza társaságunkhoz. Az arany fizikai ellenőrzését követően - amennyiben az forgalomképes, a továbbforgalmazását sérülés, fizikai hiányosság nem akadályozza - napi aktuális arany árfolyamon megvásároljuk. A vételárat kizárólag átutalással teljesítjük.

Arany eladás

Az Aranypiacon lehetőség van készpénzes arany vételre is. A készpénz befizethető banki pénztárba a számlánkra, illetve a társaság pénztárába. Fontos, hogy készpénzes befizetés esetén, ha az összeg egyszeri vagy rendszeres arany vétel során eléri, illetve meghaladja a pénzmosási törvényben meghatározott értéket, úgy az ügylet előfeltétele a jogszabály szerinti azonosítás. Arany visszavétel esetén társaságunk kizárólag banki átutalással rendezi a fizetést, az arany átvételét követő napon.

Vissza a Gyakori kérdésekhez.

 
Először jár az Aranypiacon?

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Gyorsmenü
Valós idejű árfolyamok

Használati útmutató
30-napos grafikon
5-éves grafikon
Videó rólunk
JW Player goes here