Gyakori kérdésekHogyan és mikor kell fizetni?

A megrendelés még aznap, a lehető leghamarabb feltételesen visszaigazolásra kerül. A megrendelés napján, a feltételesen visszaigazolásban megadott árra árgaranciát vállalunk, amennyiben Ön a teljes összeget a pénztárunkba, vagy banki pénztárba befizeti, illetve átutalja a visszaigazolásban szereplő valamelyik bankszámlaszámra még a megrendelése napján, és az utalásról hitelt érdemlő igazolást küld e-mail-en, faxon részünkre (e-mail cím: info@aranypiac.hu, fax szám: 06-1 297-6119) legkésőbb másnap 9 óráig. Ha banki üzemben küldi el utalását, akkor a ma már gyors banki utalási rendszer miatt külön igazolást nem kell küldenie, csak akkor, ha banki zárást követően internetbankon keresztül utal. Ha átutalással teljesíti a vételárat, ezt úgy kell megtennie, hogy még a megrendelés napján terheljék az Ön számlájáról a teljes összeget. Ha banki pénztárba fizeti be a vételárat, akkor a teljesítési igazolás megküldése részünkre nem szükséges. Csak a fentiek szerinti valós teljesítés esetén érvényes árgaranciánk, azaz a feltételes visszaigazolásban feltüntetett ár érvényessé válik, az árfolyamváltozás kockázatát magunkra vállaljuk. Az áru átadására kizárólag a teljes vételár beérkezte után kerülhet sor.

Amennyiben nem sikerül a megrendelés napján átutalnia vagy banki pénztárba befizetnie a vételárat, az árgaranciánk megszűnik, és már csak a mindenkor érvényes, aktuális áron tudjuk Önnek a kért árut eladni. Az árakról mindig tájékozódni tud a honlapon. Ha csak másnap vagy később teljesíti a fizetést, vagy csak másnap 9 óra után értesít minket az utalásról, úgy a tudomást szerzés időpontjában érvényes áron tudjuk Önnek az árut eladni.

A vételárat forintban befizetheti, illetve átutalhatja az
UniCredit Banknál vezetett számlánkra - 10918001-00000068-62120001,
vagy az OTP Banknál vezetett számlánkra - 11719001-20349895.

Euróban történő befizetés, illetve átutalás esetén az UniCredit Banknál vezetett euró számlánkra - 
HU 5210918001-00000068-62120018, SWIFT(BIC): BACXHUHB - teljesíthet.

Visszavásárlás esetén az áru minőségi átvételét követően kerül átutalásra a vételár az eladó részére illetve fizetjük ki készpénzben az ügyfél kérésének megfelelően. A visszavásárlis devizaneme forint.

« vissza

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: