HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Gyakori kérdésekHogyan és mikor kell fizetni?

Vásárlás kétféle képpen lehetséges, személyesen székhelyünkön vagy internetes megrendeléssel. Személyes vásárlás esetén nem szükséges előre megrendelést leadni, nyitvatartási időben erre bármikor van mód, ha az ügyfél ellátogat hozzánk. Fizetés a helyszínen készpénzzel vagy azonnali átutalással lehetséges, de bankkártyás fizetésre nincs mód. Az azonnali átutalások 20 millió forintig perceken belül teljesülnek. A fizetést követően a fizetett áru azonnal átvehető.

Internetes vásárlás esetén a megrendelést perceken belül visszaigazoljuk. Leadott megrendelés esetén a fizetési határidő jellemzően 24 óra, eltérés ettől csak egyedi megállapodás esetén lehetséges. A visszaigazolásban megadott vételárra árgaranciát vállalunk, amennyiben a vevő határidőre fizeti a vételárat. Fizetni lehet átutalással illetve készpénzzel, ha személyesen elfárad hozzánk, illetve kiszállítás esetén utánvétes fizetés is lehetséges a futárnál 300 ezer forint értékig. Amennyiben a fizetés nem történik meg határidőre, kérjük mihamarabb jelezze ezt a felénk. A vételár elmulasztott fizetése a vevő szerződési kötelmét nem oldja fel, azaz nem nyílik meg az elállási joga, az aranypiac.hu ugyanakkor mentesül az árgaranciától.

A vételárat forintban átutalhatja az UniCredit Banknál vezetett forint számlánkra - 10918001-00000068-62120001,
vagy utalhat euróban is az UniCredit Banknál vezetett eurós számlánkra - HU 5210918001-00000068-62120018, SWIFT(BIC): BACXHUHB.

Visszavásárlás esetén az áru minőségi átvételét követően kerül a visszavásárlási ár azonnal kifizetésre átutalással vagy készpénzben az ügyfél kérésének megfelelően. A visszavásárlis devizaneme forint.

« vissza

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: