Gyakori kérdésekHogyan és mikor kell fizetni?

Megrendelését a megrendelés leadását követőn visszaigazoljuk. A visszaigazolásban megadott vételárra árgaranciát vállalunk, amennyiben Ön a teljes összeget átutalja a visszaigazolásban szereplő valamelyik bankszámlaszámunkra még a megrendelése napján, illetve banki záróra után a következő hivatalos munkanapon. Az áru átadására kizárólag a teljes vételár beérkezte után kerülhet sor.

Amennyiben nem sikerül a megrendelés napján átutalnia , az árgaranciánk megszűnik, és már csak a mindenkor érvényes, aktuális áron tudjuk Önnek a kért árut eladni. Az árakról mindig tájékozódni tud a honlapon. Ha csak másnap vagy később teljesíti a fizetést, vagy csak másnap 9 óra után értesít minket az utalásról, úgy a tudomást szerzés időpontjában érvényes áron tudjuk Önnek az árut eladni.

A vételárat forintban átutalhatja az UniCredit Banknál vezetett forint számlánkra - 10918001-00000068-62120001,
vagy utalhat euróban is az UniCredit Banknál vezetett eurós számlánkra - HU 5210918001-00000068-62120018, SWIFT(BIC): BACXHUHB.

Visszavásárlás esetén az áru minőségi átvételét követően kerül átutalásra a vételár az eladó részére illetve fizetjük ki készpénzben az ügyfél kérésének megfelelően. A visszavásárlis devizaneme forint.

« vissza

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: