HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Gyakori kérdésekMilyen egyéb költségek vannak vásárláskor illetve levonások visszavásárlás esetén?

Nincsenek rejtett költségek, nincs kezelési díj, nincs tranzakciós illeték, nincs bevizsgálási díj stb. Az ügyfél a mindenkori aktuális árlista szerinti vételárat fizeti meg, amelyet honlapunkon is közzéteszünk. Amennyiben kiszállítással kerül megrendelésre valamely termék, úgy annak szállítási költsége a megrendelőt terheli. A költség mértéke a Szállítási költségek oldalon megtalálható. A szállítás költsége a vásárolt áru értékétől függ.

Visszavásárlás szintén a mindenkori aktuális árlista szerint történik, amely 5 percenként frissül a honlapunkon. Ebben az esetben is pontosan azt az összeget kapja kézhez, amit az ártáblázatban lát. Levonás csak abban az esetben történik, ha a visszavásárolt termék értékcsökkentett minőségű, például sérült vagy hiányos a csomagolása, illetve bármely olyan állapotban van, ami a forgalomképességét korlátozza.

 

Az alábbiakban néhány illusztráció látható arra vonatkozólag, hogy mi számít értékcsökkentett minőségnek (pld. karcos fólia csomagolás, letört sarok, vélhetően befőttes gumival történt átkötözés által keletkezett nyomok és elszíneződés). Az ilyen sérült csomagolású rudakat vissza kell küldenünk a gyártónak, aki átcsomagolja ezeket, majd ismét visszaküldi hozzánk. A szállítás és átcsomagolás díja a rúd méretétől függ (pár ezer forint/darab), és ez a költség a visszavásárlási árból levonásra kerül.

Karcos fólia A sarkánál letört fólia csomagolás Egyéb módon, vélhetően befőttes gumi által sérült fólia csomagolás

« vissza

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: