HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Gyakori kérdésekHogyan lehet vásárolni, eladni akár készpénzért?

Arany vétel és eladás az Aranypiacon

Arany vétel

Az arany vétel az interneten, a honlapon keresztül történhet. A befektetési aranyrudak és érmék árfolyama oldalon találhatók az aktuális aranyárak, mind vételre, mind eladásra vonatkozóan. Ugyanígy az egyéb nemesfém rudak és érmék, illetve a numizmatikai aranyak oldalon találhatók az ezüst, platina termékek és a klasszikus aranyérmék árai. Vételnél a vásárolni kívánt termék ára feletti mezőbe beírható a darabszám. Amelyeket nem kíván megvásárolni, azokat nem kell kitölteni. A darabszámok beírása után a lap tetején és alján is megtalálható gombra kell kattintani.

 

A következő oldalon érdemes leellenőrizni a rendelt árufajtákat és mennyiséget, majd ki kell tölteni a megrendelő adatait, és el kell küldeni a Megrendelés gombra kattintva. A megrendelésről e-mail visszaigazolást küld a rendszer a megadott e-mail címre.

Fizetés éves szinten mindösszesen 4,5 millió forintig készpénzzel lehetséges. Ezt meghaladó összeg esetén igazolni kell a készpénz legális eredetét illetve a közvetlen bankszámlára történő befizetés lehetséges.

A befektetési aranyak vételéről, bővebben az Így működik az adás-vétel menüpont alatt tájékozódhat.

 

Arany eladás

Az arany visszavétel úgy lehetséges, ha a visszavételre szánt aranyat szemlére behozza társaságunkhoz. Az arany fizikai ellenőrzését követően - amennyiben az forgalomképes, a továbbforgalmazását sérülés, fizikai hiányosság nem akadályozza - napi aktuális arany árfolyamon megvásároljuk. A vételárat készpénzzel, azonnali átutalással vagy igény esetén megosztva (egy részét készpénzzel, más részét bankszámlára való átutalással) teljesítjük. 2 millió forintot meghaladó készpénzes kifizetés esetén kérjük, hogy 24 órával a tervezett eladás előtt jelezzék felénk a várható kifizetést, hogy kellő készpénz mennyiségről gondoskodhassunk.

 

« vissza

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: