HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Aktuális aranypiaci elemzések

Aranyat hol NE tároljunk... - Aranypiac videó

(2018.11.21.) Videó indítása

Aranyat hol NE tároljunk...

Aki befektetési céllal aranyat vásárol, legkésőbb a vásárlást követően el kell gondolkozzon azon, hogy hol és miként fogja az aranyát biztonságosan tárolni. Persze a legjobb, még az aranytartalék beszerzése előtt átgondolni ezt a kérdést.

Minden bizonnyal van nem is egy potenciális befektető, aki erre a kérdésre nem talál megnyugtató választ, és éppen ezért végül eláll a fizikai arany- vagy ezüstvásárlási szándékától. Ennek az izgalmas témának most hirtelen különös aktualitása lett a világ másik végén, Venezuelában.

Az Egyesült Királyság központi bankja megtagadta, hogy Venezuela hozzájuthasson a szigetországban tartott 14 tonna aranyához. Az indoklás szerint az intézmény felügyelő szervei attól tartanak, hogy Nicolás Maduro venezuelai elnök személyes céljaira használná fel az aranyat, ezért azt szeretnék, ha az ország vezetője tisztázná, miért szeretné azt visszaszállítatni Venezuelába.

Akik hajlamosak hinni az összeesküvés elméletekben, máris úgy értelmezik a britek magatartását, mint a csalóét, aki tolvajt kiált. A konspirációs elméletek pedig odáig érnek, hogy egyesek szerint a britekre bízott arany már rég nincs meg a londoni értéktárakban.

Nézze meg legújabb videó összefoglalónkat!

Aktuális aranypiaci elemzések »      Hangarchívum »      Videó archívum »

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: