KosárKöszönjük megrendelését, illetve megértését!

Mivel tárgyalásaink sikerrel jártak a beszállítókkal és a szállítócégekkel, ismét befogadunk megrendeléseket. Készleteink azonban végesek, számos terméktípus hiánycikknek számít. Ugyanakkor a készleteinket meghaladó megrendeléseket is befogadunk, de felhívjuk a figyelmet arra, hogy adott esetben 30-60 napos szállítási határidővel is számolni kell. A megrendelés visszaigazolt vételárát ettől függetlenül továbbra is a rendelés napján át kell átutalni a bankszámlánkra. Ezzel biztosítható, hogy a vételár véglegesen rögzüljön, azt már ne befolyásolja az áru időben későbbi átadás-átvétele.

A gyártók jelenleg teljes kapacitással dolgoznak, hogy a jelenleg tapasztalt, korábban talán soha nem látott erős keresletet kielégítsék. Fontos megjegyezni, hogy az alapanyag aranyból nincs hiány. A szűk keresztmetszet jelenleg a gyártói kapacitás. A közúti szállítás is biztosított jelenleg, és azzal számolunk, hogy ebben az elkövetkezendőkben sem lesz akadály.

A kereskedési idő hétfőtől péntekig 7-től 23 óráig tart a weboldalon, a személyes ügyfélforgalom tekintetében pedig nyitva tartásunk az érvénybe lépett kormányrendeletnek megfelelően hétfőtől péntekig 9-15 óra. A kereskedési időn kívül érkező megrendeléseket a következő kereskedési nap nyitóárán igazoljuk vissza.

A megrendeléstől a visszaigazolás kézhezvételét követően számított egy órán belül lehet elállni. Megrendelő ezt követően már nem jogosult a megrendeléstől elállni a 45/2014. (II.26.) Kormány rendelet 29.§ (1) pont b) bekezdése alapján. (lásd ÁSZF

Bízunk benne, hogy ez az egész Európát megrázó helyzet a lehető leghamarabb és a lehető legkevesebb áldozattal rendeződik, és újra rendelkezésére állhatunk. Önnek és családjának biztonságot és nyugalmat kívánunk!

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: