HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

KosárKöszönjük megrendelését!

Megrendelését fogadtuk, és elküldésének tényét visszaigazoltuk az Ön által megadott e-mail címre. Ez az e-mail tartalmazza az Ön által megadott adatokat és a megrendelt áruk felsorolását, és Önnek valamint mi felénk igazolja a megrendelés elküldésének tényét.

Hamarosan küldünk Önnek egy második, "Megrendelés visszaigazolás" tárgyú e-mailt, amely már véglegesíti a megrendelését a részünkről. Megrendelése ekkor válik általunk elfogadottá. Ebben az e-mailben megtalálja a megrendelése azonosító számát, a fizetendő végösszeget és bankszámlaszámunkat, ahova átutalást indíthat, amennyiben átutalással fizetne. A fizetés történhet készpénzzel is a Pénzmosási törvény előírása szerint. Kártyás fizetés nem lehetséges. Kérjük, hogy a vételárat a mai nap, illetve banki záróra után a következő munkanap fizesse meg részünkre.

Az általunk befogadott és már visszaigazolt megrendeléstől a 45/2014. (II.26.) Kormány rendelet 29.§ (1) pont b) bekezdése alapján (lásd ÁSZF) elállni nem lehet! A vételár kifizetésének elmulasztása nem alapoz meg elállást.

Kereskedés a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnapokon is! A személyes ügyfélforgalom tekintetében nyitva tartásunk hétfőtől csütörtökig 9-17 óra, pénteken 9-16 óra.

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: