KosárKöszönjük megrendelését!

Megrendelését fogadtuk, és elküldésének tényét visszaigazoltuk az Ön által megadott e-mail címre. A visszaigazoló e-mail tartalmazza az Ön által megadott adatokat és a megrendelt áruk felsorolását. A visszaigazolás a megrendelés elküldését igazolja.

Hamarosan küldünk egy második e-mailt, mely véglegesíti a megrendelését a részünkről. Ebben megtalálja a megrendelése azonosító számát, a fizetendő végösszeget és bankszámlaszámunkat, ahova kérjük, hogy a vételárat 4 órán belül utalja át. Az utalás közlemény rovatában kérjük, tüntesse fel a megrendelés azonosító számát. Amennyiben készpézzel szeretne fizetni, kérjük jelezze ezt a szándékát.

Kereskedés a nap 24 órájában, hétfő 0 órától péntek 23 óráig. A személyes ügyfélforgalom tekintetében pedig nyitva tartásunk hétfőtől csütörtökig 9-17 óra, pénteken 9-16 óra. A kereskedési időn kívül érkező megrendelések esetében fenntartjuk magunknak a jogot, hogy azokat a következő kereskedési nap nyitóárán igazoljuk vissza.

A megrendeléstől a visszaigazolás kézhezvételét követően számított egy órán belül lehet elállni. Megrendelő ezt követően már nem jogosult a megrendeléstől elállni a 45/2014. (II.26.) Kormány rendelet 29.§ (1) pont b) bekezdése alapján. (lásd ÁSZF)

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: