HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Interaktív grafikonok

A grafikonrajzoló megadja az arany, az ezüst és a platina történeti grafikonját a beállításoknak megfelelően. A grafikon nagy szabadságfokkal alakítható, használata a következők szerint történhet:

Grafikon gyorsgomb beállításai:

  • Nemesfémként választható, hogy a grafikon az arany (Gold), az ezüst (Silver) vagy a platina (Platinum) áradatait mutassa az egyéb beállításoknak megfelelően.
  • Időtávként lehetséges 10 perces (10m), 1 órás (1h) , 6 órás (6h), 1 napos (1d), 1 hetes (1w), 1 havi (1m), 3 havi (1q), 1 éves (1y), 5 éves (5y), illetve 20 éves (20y) időtartamot beállítani az aktuális időponttól visszafelé számítottan.
  • Hét fajta devizában tudja a grafikon az árakat megmutatni; amerikai dollár (USD), angol font (GDP), euró (EUR), japán jen (JPY), ausztrál dollár (AUD), kanadai dollár (CAD) és svájci frank (CHF).

A grafikon:

  • A grafikon a beállítások hatására azonnal megváltozik, és mutatja az új feltételek szerinti ábrát. Az ábrázolt grafikon kettős. A vízszintes tengelyen a meghatározott időtáv, a bal oldali függőleges tengelyen az nemesfém kilogramm ára, míg a jobb oldali függőleges tengelyen a nemesfém egy uncia ára kerül skálázásra. Tehát a grafikonról egyszerre olvasható le az adott nemesfém adott időpontban érvényes volt kilogramm ára és uncia ára.
  • A grafikonon számszerűen is megjelenik a mindenkori aktuális kilogramm és uncia ár. Kékkel, ha az előző közölt árhoz képest emelkedett, pirossal, ha éppen csökkent.
  • A grafikonra húzva, majd mozgatva az egeret, egy hajszálkereszt vonal metszéspontja szalad végig a grafikonon, és az általa kijelölt időpont és az akkor érvényes áradatok jelennek meg a felugró ablakban.

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: