HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Hírarchívum - 2008

Az ARANYPIAC.HU teljesíti a megrendeléseket

(2008.12.09)

Tisztelt Ügyfelünk!

Társaságunk ismét fogadja a vételi megbízásokat, de felhívjuk minden megrendelőnk figyelmét, hogy több hetes, egy hónapos szállítási határidővel kell kalkulálni. Aranyat eladni szándékozó ügyfeleink megkereséseit természetesen változatlanul fogadjuk, a nekünk kínált aranyakat a napi árfolyamon korlátlan volumenben felvásároljuk.

A szállítási határidő kitolódásától függetlenül vételi megbízások minden esetben az ügylet kötési pillanatában érvényes árfolyamon köttetnek függetlenül attól, hogy a hetekkel későbbi szállítás időpontjában az árfolyam lehet magasabb vagy alacsonyabb is a kötés időpontjában megállapított árfolyamnál.

Az elkövetkezendőkben hozzánk beérkező aranyérméket és rudakat a beérkezett megrendelések időrendi sorrendjében szállítjuk tovább vevőinknek. Kivételt ettől semmilyen esetben nem tudunk tenni.

Egyidejűleg szeretnénk mindennemű aggályt eloszlatni a kitolódó szállítási határidőkkel kapcsolatban. A cégünk mögött álló Osztrák Pénzverde rendkívül biztos alapokon álló konszern, amely minden kétséget kizáróan biztosítani tudja a megrendelt aranyakat. Nyersarany rendelkezésre áll a piacokon, és napi árfolyamon világszerte problémamentesen beszerezhető. A jelen helyzetben mindössze arról van szó, hogy a legyártott befektetői arany érmékből és rudakból álló raktárkészletek a robbanásszerűen megugrott keresletnek köszönhetően mind az Osztrák Pénzverdénél, mind más szóba jövő alternatív gyártóknál kifogytak, az utángyártás pedig néhány hetet vesz igénybe.

Az elkövetkező időkben a következő befektetési aranytermékek állnak rendelkezésre:
Lehetőség szerint a leghamarabbi szállítással:
- 1 dukát utánveret (Osztrák Pénzverde)
- 4 dukát utánveret (Osztrák Pénzverde)
- 1 uncia, 100 EUR Bécsi Filharmonikusok (Osztrák Pénzverde)
- 1 gramm aranytömb (Osztrák Pénzverde)
- 2 gramm aranytömb (ARGOR svájci gyártó)
- 10 gramm aranytömb (ARGOR svájci gyártó)
- 20 gramm aranytömb (ARGOR svájci gyártó)
- 50 gramm aranytömb (Osztrák Pénzverde)
- 100 gramm aranytömb (Osztrák Pénzverde)
- 500 gramm aranytömb (Osztrák Pénzverde)
- 1000 gramm aranytömb (Osztrák Pénzverde)
- 250 gramm aranytömb (ARGOR svájci gyártó)
- 500 gramm aranytömb (ARGOR svájci gyártó)
- 1000 gramm aranytömb (ARGOR svájci gyártó)

Az Osztrák Pénzverde fenti termékein túl forgalmazzuk a svájci ARGOR cég aranytömbjeit is. Ezek a befektetési termékek ugyancsak 999,9 ezrelék tisztaságú aranyból készültek, és tekintettel arra, hogy az ARGOR ugyancsak rendelkezik nemzetközileg elismert auditációval, garancialevéllel a nemzetközi elfogadottságuk, forgalomképességük ugyanolyan jó, mint az Osztrák Pénzverde termékeinek. Természetesen ezekre a termékekre is korlátlanul vállaljuk a napi árfolyamon történő visszavásárlást. Az ARGOR termékek vételi és eladási árai megegyeznek korábbi termékeinkével.

Természetesen minden általunk felvásárolt aranyterméket azonnal értékesítésre kínálunk fel. Az Osztrák Pénzverde a fent fel nem sorolt egyéb termékeit ebben az évben már nem gyártja.
Bármilyen kérdése merül fel, kérem hívja munkatársainkat!

Szívélyes üdvözlettel

Schmidt Kálmán & Gregus Zsolt
Ügyvezető igazgatók

Forrás: aranypiac.huAktuális aranypiaci elemzések »      Hangarchívum »      Videó archívum »

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: