Gyakori kérdésekHogyan tudja igazolni a fizetést, a teljesítést?

Amennyiben a pénztárunkba, illetve valamelyik bankszámlánkra az adott bank bármelyik fiókjában fizeti be a vételárat, úgy semminemű további teendője nincs, nem kell külön teljesítési igazolást küldenie.

Amennyiben Ön egy OTP vagy UniCredit banknál vezetett számlától utalja a vételárat a mi ugyanannál a banknál vezetett számlánkra, akkor ugyancsak nincs más teendője, nem kell külön teljesítési igazolást küldenie.

Amennyiben más banknál vezetett számlájáról utalja a vételárat, de banki nyitvatartási időn belül, akkor sincs más teendője, nem kell igazolást küldenie.

Ha banki üzemidőn túl, zárás után internetbankon keresztül utal, akkor kérjük, küldje el a terhelés banki igazolását. Rendszerint az utalás banki elfogadását közlő honlapon megtalálható egy nyomtatóikon, vagy „nyomtatás” gomb. Erre kattintva ki tudja választani, hogy a nyomtatás ne papírra történjen, hanem PDF vagy egyéb dokument formátumú fájlba. Ezt választva lementheti a banki igazolást, melyet egy e-mailhez mellékletként csatolva el tud részünkre küldeni. Megoldás lehet az is, ha az utalás banki elfogadását közlő internetes honlapot látva készít egy képernyőmentést az „Alt Gr” + „Print Screen” billentyűk egyidejű lenyomásával. Ezt a képet beillesztheti egy e-mailbe, és el tudja részünkre küldeni.

Amennyiben bankfiókban intézi az utalást, úgy a megbízás befogadását igazoló, a bank által kiadott, pecsételt papírt el tudja faxolni, faxoltatni a banki ügyintézővel a 06 1 297-6119 06 1 297-6119 faxszámra.

« vissza

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: