HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

AktuálisVisszavásárlás menete

Visszavásárlás esetén két esetet különböztetünk meg: Az áru Önnél van, tehát vissza kell hoznia hozzánk illetve az áru nálunk van őrzésben, azaz nem kell elhozni hozzánk.

Amennyiben a visszavásárlásra szánt áru Önnél van, kérjük fáradjon el hozzánk nyitvatartási időben bármikor. Előzetes bejelentkezésre nincs szükség. Ne feledje magával hozni a személyes okmányait, mert szükség lesz a vonatkozó törvények értelmében a személyazonosságot igazoló fényképes okmányra (személyi igazolvány vagy útlevél vagy jogosítvány), a lakcímkártyájára és az adókártyájára. Amennyiben az áru minősége kifogástalan, úgy a kifizetés a honlapunkon látható és folyamatosan frissülő árakon azonnal megtörténik készpénzben vagy azonnali átutalással. Csak amennyiben a készpénzes összeg meghaladja az 5.000.000 forintot, kérjük, hogy jelezze ezt 24 órával korábban. Sérült minőségű, pld. sérült csomagolású árú esetén (bővebb információt erről itt olvashat) a honlapon látható listaárakhoz képest néhány ezer forintos levonásra kell számítania.

Amennyiben a visszavásárlásra szánt áru nálunk van őrzésben, kérjük küldjön nekünk e-mailt az visszavasarlas@aranypiac.hu címre. Egy visszavásárlási megbízás mintát itt talál, de természetesen szabadformátumú e-mailben is elküldheti a megbízást. Ebben kérjük, hogy adja meg adatait és sorolja fel pontosan, hogy mely termékeket kívánja eladni a trezorjából. Fontos, hogy a küldött e-mail arról az e-mail címről érkezzen, amelyet Ön kapcsolattartási e-mail címként korábban megadott, és csatolmányként tartalmazza a személyes okmányait (személyi igazolvány vagy útlevél vagy jogosítvány), a lakcímkártyáját és az adókártyáját beszkennelve vagy akár mobiltelefonnal fotózva. Szükségünk lesz továbbá a bankszámlaszámára, ahová a visszavásárlás összegét utalni tudjuk. Ezen kívül szükség lehet még a Pénzmosási törvény szerinti ügyfélazonosításra, amennyiben ez korábban még nem történt meg, illetve ha az azonosítás 12 hónapnál régebbi. Kérjük vegye figyelembe, hogy a visszavásárlási megbízást csak nyitvatartási időben tudjuk feldolgozni.

 

A törtarany felvásárlás (pld. ékszerarany, aranyhulladék) egy munkaintezív és időigényes munkafolyamat, ezért ebben az esetben kérjük, hogy feltétlen előre egyeztessen időpontot.

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: