HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

AktuálisAranytábla befektetési program®

Ugyanolyan jó áron vásárolhat, mint ha nagy rudat venne, és minden vásárláskor a birtokába kerülhet az arany!

Megrendelést az alábbi gombra kattintva tud kezdeményezni. Töltse ki a betöltődő űrlapot értelemszerűen, majd az ennek alján található "Megrendelés elküldése" gombra való kattintással véglegesítse megrendelését.

megrendelés

 

Mi az Aranytábla Befektetési Program®?

Ez egy részletfizetési program, melynek keretén belül Ön egy 50 gramm súlyú, 999,9 ezrelék tisztaságú, „Good Delivery” nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkező színarany Aranytábla® befektetési rudat vásárol meg részletre, oly módon, hogy havonta mindössze egy gramm árát fizeti meg. Az Aranytábla® különlegessége, hogy Ön a második hónap után bármikor szüneteltetheti, felfüggesztheti, vagy éppen megszüntetheti a részletek fizetését, és az Ön által addig megvett befektetési aranyat megkapja, birtokolja, függetlenül attól, hogy az hány gramm.

 

Mi az Aranytábla®?

Az aranypiac 2011 évi újdonsága ez a speciális kialakítású, és nemzetközi elismertséggel rendelkező 50 grammos befektetési aranyrúd. A rudat gyártása során perforációs eljárással eleve 50 x 1 gramm rúd együtteseként alakítják ki. Minden egyes 1 grammos rúd önállóan fémjelzett, adatokkal ellátott, és rendelkezik a nemzetközi „Good Delivery” minősítéssel. Ebből következően kézzel könnyedén darabolható, és darabjaiban is minden további nélkül forgalomképes, eladható.

Aranytábla Befektetési Program

 

Mitől jobb az Aranytábla® más rudaknál, illetve más aranyszámla megtakarításoknál?

Az Aranytábla® nagy előnye minden más aranyrúddal szemben, hogy szükség szerint értékesíthető, akár részleteiben is, nem kell feltétlenül az egészet eladni. Azaz egyesíti a nagy rudaknak – 50 gramm! – a kis súlyú rudakhoz – 1-5 gramm – képest meglévő vételkori árelőnyét a kis rudak könnyű és takarékos eladhatóságával.

Továbbá, mivel az Aranytábla® kizárólag az aranypiac.hu portálon akár részleteiben is megvásárolható, és minden részletfizetés után a teljes Aranytábla® egészéből a kifizetett mennyiség birtokba vehető, ez lényeges különbséget és előnyt biztosít Önnek minden olyan aranyszámla termékkel szemben, ahol az arany nem, vagy a teljes megtakarítás végén vehető át. Ha az Aranytábla® programot bármikor megszakítja, az addig megvett arany az Öné! Nem kell egy látszólagos, soha nem megfogható aranyszámláról kényszerből eladnia, egy Önre kényszerített áron!

 

Mi az ára az 50 gramm Aranytábla® befektetési rúdnak, és mennyi a Aranytábla® Grammár, azaz a havi részlet?

Az Aranytábla® befektetési rúd, mint minden más befektetési aranyrúd napi ára az arany világpiaci árából ered, így minden kereskedési nap, szükség esetén napon belül akár többször is, megállapításra kerül az Aranytábla® aktuális ára, melyet közzéteszünk a honlapon. Tekintettel arra, hogy az aranypiac.hu nem számít fel semmiféle rejtett költséget, a mindenkori aktuális Aranytábla® Grammár az Aranytábla® árának 1/50-ed része, egészre kerekítve, mely szintén közzétételre kerül a honlapon.

 

Mi a visszavásárlási ára az Aranytábla® befektetési rúdnak, azaz mennyiért lehet eladni a részletekben megvásárolt rudakat?

Az Aranytábla® befektetési rúdra minden nap nem csak eladási, hanem ugyanakkor visszavásárlási ár is képződik, ugyanúgy, mint minden befektetési aranytermékre. Ezek ugyancsak megtalálhatók a honlapon. Ezek között megállapításra kerül az Aranytábla® aktuális visszavásárlási ára is. Tekintettel arra, hogy az aranypiac.hu nem számít fel semmiféle rejtett költséget, a mindenkori aktuális Aranytábla® visszavásárlási grammár az Aranytábla® visszavásárlási árának 1/50-ed része. Tehát a visszavásárlás ugyanúgy befektetési aranytermékként történik, mint az értékesítés, függetlenül attól, hogy az Aranytábla® eredeti méretében, töretlenül, vagy darabjaiban, részeiben kerül visszavásárlásra.

 

Hogyan indíthatja el Aranytábla® Megtakarítási Programját?

Megrendelést az alábbi gombra kattintva tud kezdeményezni. Töltse ki a betöltődő űrlapot értelemszerűen, majd az ennek alján található "Megrendelés elküldése" gombra való kattintással véglegesítse megrendelését.

megrendelés

Amikor Ön elindítja Aranytábla® Megtakarítási Programját, az akkor aktuális Aranytábla® Grammáron meg is vásárolja Aranytáblájának első részletét. Majd ezt követően minden hónapban újabb részletet vásárol meg belőle, az éppen érvényes Aranytábla® Grammáron. A program a részletfizetéssel támogatott Aranytábla® aranyrúd termék megrendelésével automatikusan elindul.

Az aranypiac.hu, mint eladó havonta két Aranytábla® fordulónapot határoz meg. Minden hónap 7. és 21. napját. Minden fordulónapon meghatározásra kerül az Aranytábla® Grammár, amely mindig az Aranytábla® aznapi 10 órai nyitóárának 1/50-ed része egészre kerekítve.

Ön a program indításakor meghatározza, hogy melyik fordulónapi Aranytábla® Grammárat fogadja el, és így a jövőbeni havi részletei meg fognak egyezni a választott napi Aranytábla® Grammárral. A kiválasztott fordulónapot a megrendelés megjegyzésében adhatja meg. Tekintettel arra, hogy az Aranytábla® majdani árát az arany akkori világpiaci ára határozza meg, mind az Aranytábla® ára, mind az ebből képzett Aranytábla® Grammár változó, előre nem ismert. A havonta ily módon megállapított aktuális Aranytábla® Grammárról, mint havi részletről értesítést küldünk Önnek, mely alapján a havi részletet két napon belül kell megfizetnie.

Amennyiben az adott hónapban valamelyik fordulónap naptári napja munkaszüneti, illetve ünnepnapra esik, úgy a fordulónap a rákövetkező első kereskedési nap/munkanap lesz.

 

Hogyan kapja meg Ön a már megvásárolt aranyát?

Az Aranytábla® egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy elvben minden havi részlet kifizetése után Ön akár azonnal birtokába is vegye a megvásárolt aranyat. Amennyiben személyesen veszi át, természetesen semmiféle díjat nem számítunk fel, ha kiszállítást kér, akkor annak költsége Önt terheli. Hogy ez a lehető legkevesebb legyen, lehetőséget biztosítunk a negyedéves, illetve a féléves kiszállításra is, mikor is három, illetve hat teljesített részlet után küldjük meg automatikusan az addig felhalmozott három, illetve hat rudat egyben. A jogszabályi kötöttségek miatt kiszállítás, illetve személyes átvétel legalább 2 gramm, vagy a felett lehetséges. Az átvételi ütem megadása - 2-3-6 havonta - a megrendeléskor a megjegyzés rovatban lehetséges.

 

Meddig tart az Aranytábla® Megtakarítási Program, illetve hogy lehet belőle kiszállni?

Tekintettel arra, hogy az Aranytábla® 50 grammos, 50 hónap után az Ön programja befejeződik. Természetesen Ön bármikor dönthet úgy, hogy a Programot szünetelteti, felfüggeszti, vagy éppen megszünteti. Erről írásban értesíthet bennünket e-mail-ben, faxon vagy levélben.

Az Ön írásbeli nyilatkozatának kézhezvételét követően azonnal elszámolunk Önnel, kimutatást kap az addigi befizetésekről és átveheti a még át nem vett Aranytábla® részleteket, illetve megállapodás szerint kiszállítjuk ezeket a megadott címére.

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: