HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Heti ajánlatok

2021. 24. heti ajánlatunk!

Elkezdődött a labdarúgó-Eb

Elkezdődött a labdarúgó-Eb

 

A labdarúgó-Európa-bajnokság apropóján Európa stadionjai újra megtelnek élettel, és végre kezdetét veszi a tavalyról  elhalasztott nemzetközi mérkőzés sorozat. A sorozatban kontinensünk válogatottjai és a legjobb sztárjátékosok mérik össze az  erejüket.  Váratlan győzelmek, szomorú vereségek, furcsa véletlenek és nem várt eredmények sora vár a résztvevőkre a várva várt találkozókon.

Még a Covid19-járvány megjelenése előtt egy különleges, soha nem látott labdarúgó Európa-bajnokságra készültünk. Az első Eb 60. évfordulójára speciális változatot eszelt ki Michel Platini akkori UEFA elnök. Ahelyett, hogy egy vagy két ország rendezné a sporteseményt, a 2020-as tornát 12 különböző európai országban és városban tervezték megrendezni. Ezt a remek tervet rombolta le 2020-ban a koronavírus-járvány, ezért egy évvel el kellett halasztani a tornát. A nevét viszont megtartották, továbbra is EURO2020 a hivatalos elnevezés, nem írták át 2021-re.

A tornán 24 ország válogatottja küzd meg egymással, köztük az öt évvel ezelőtti Eb-bajnok Portugália, és a döntőt elvesztő, de két évvel később világbajnokságot megnyerő francia csapat. A fogadóirodák a világbajnok francia válogatott győzelmét tartják a legvalószínűbbnek, nem sokkal mögéjük sorolják az angol válogatottat, a harmadik nagy esélyes pedig Belgium, az aktuális FIFA ranglista első helyezettje. Favoritnak számít még a 2014-es világbajnok német csapat, a 2012-es Eb-győztes spanyolok és természetesen a címvédő portugálok is.

A torna hivatalos szlogenje: „Éld át. Igazán.” (Live It. For Real). A szervezők ezzel is próbálják ösztönözni a fociszurkolókat, hogy menjenek el élőben meccset nézni. Ugyanakkor a rendező országok eltérően ítélik meg az egészségügyi kockázatokat, így egyáltalán nincs könnyű dolga azoknak, akik nézőként is részesei szeretnének lenni valamelyik találkozónak. A problémák már a közlekedésnél és a határátlépéseknél elkezdődnek, hiszen nincs még egységesen elfogadott európai oltási igazolvány és a keleti vakcinák megítélése is kétséges több rendező országban.

A budapesti Puskás Arénában három meccset nézhetnek meg a rajongók, akiknek 72 órásnál nem régebbi negatív PCR-teszteredményt, vagy védettségi igazolványt szükséges felmutatni a belépéshez. Akik élőben nem juthatnak el a meccsekre, egy focis aranypénz révén vigasztalódhatnak, amelyen egy labda, a pálya és a stadion lelátóin ülő nézők motívuma jelenik meg. Ezzel a fél uncia színsúlyú, négy 9-es tisztaságú aranyból vert német érmével értékes nemesfémet vásárolhat a befektető. Ezért használja ki Ön is a most kínált lehetőséget, és éljen az alábbi ajánlattal személyes vagyoni biztonságának megőrzésére!

100 euró foci németország 2006

100 euró, Labdarúgás, 2006, Németország
(15,55 g, 9999-es arany, Ø 28 mm)

336 000 Ft

megrendelés

A fizikai nemesfémek vásárlása hosszútávú, konzervatív befektetésnek számít. Az egyéni vagyoni helyzettől függően megtakarításaink 5-20%-át ajánlott nemesfémekbe fektetni. A nemesfémvásárlást célszerű időben elaprózva, több különböző időpontban megvalósítani, az árfolyamkilengések egalizálására. Döntése meghozatala előtt, kérjük, hogy mérlegelje befektetési céljait és egy esetleges árfolyamesésből származó kockázatokat. A fentiekben foglaltak nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. A listaár változtatásának jogát fenntartjuk. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Megrendelésével elfogadja az ÁSZF-et!

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: