Heti ajánlatok

2020. 47. heti ajánlatunk!

Teljes lezárás „Magyarország laboratóriumában”

Teljes lezárás „Magyarország laboratóriumában”

 

Egy hete még az amerikai-német koprodukcióban fejlesztett koronavírus vakcina közeli megjelenését ünnepelte a világ, amitől nem kevesebbet várunk, mint hogy mintegy varázsütésre véget vessen az őrületnek, amit a koronavírus-járvány jelent. Az elmúlt egy hétben azonban világossá vált, hogy a lakosság tömeges oltása előtt még problémák sora tornyosul, és távol vagyunk attól, hogy eldobhassuk a maszkokat.

Ha lesz is már januárra biztonságos vakcina, a tömeges oltások csak egy fél év múlva, legkorábban áprilisban kezdődhetnek. Arról nem is beszélve, hogy egyesek szerint a vírus még éveken át velünk lesz, mire lecseng. Más szakemberek azt mondják, nem is tűnik el, együtt kell élnünk vele, ahogyan az influenzával is. Ez a nem túl optimista forgatókönyv kiegészül azzal, hogy a járvány még mindig exponenciálisan terjed, és ezért egyre szigorúbb korlátozásokra lehet szükség a fékezéséhez.

Miközben a sikeres oltással látszik már egy halovány fény az alagút végén, az Orbán Viktor miniszterelnök által „Magyarország laboratóriumának” nevezett Ausztriában egyre nagyobb a járványszigor. A héten bezárnak és digitális oktatásra állnak át az iskolák, csak a létfontosságú árucikkekkel kereskedő üzletek maradhatnak nyitva. Emellett a nap 24 órájára kiterjesztették a kijárási korlátozások érvényességét.

Az új intézkedések kedden nulla órakor lépnek életbe, és egyelőre december 6-áig lesznek hatályban. Sebastian Kurz, osztrák kormányfő sajtótájékoztatóján elmondta, az a célja, hogy a mostani szigorú óvintézkedésekkel megmentse a karácsonyi időszakot. A kancellár szerint azért van szükség további korlátozásokra, mert az eddigi intézkedések nem csökkentették megfelelő mértékben a fertőzöttek számát, és az alpesi ország egészségügyi ellátórendszere az összeomlás szélére került.

A kérdés adja magát: Ha Ausztria a labor, akkor mi is kezdhetünk aggódni? Amennyiben a magyar kormányfő hű marad eddigi nyilatkozataihoz, akkor meglehet, hogy Magyarország sötét december előtt áll. Az eddig viszonylag nagyvonalú korlátozásokat a márciusihoz hasonló teljes lezárás követheti, ami a Karácsony előtti időszakban egy katasztrófával érne fel különösen a kereskedelem számára. Miközben tehát egy súlyos gazdasági válság sejlik fel a horizonton, a bőség éveiről tanúskodik ez a 900-as aranyból vert eredeti osztrák 10 koronás érme, melynek révén értékes nemesfémet vásárolhat a befektető. Ezért használja ki Ön is a most kínált lehetőséget, és éljen az alábbi ajánlattal személyes vagyoni biztonságának megőrzésére!

10 korona, Ferenc József, Ausztria, 1892-1912

10 korona, Ferenc József, Ausztria, 1892-1912
(3,39 gramm összsúly, 900-as arany, Ø 19 mm)

79 500 Ft

megrendelés

A fizikai nemesfémek vásárlása hosszútávú, konzervatív befektetésnek számít. Az egyéni vagyoni helyzettől függően megtakarításaink 5-20%-át ajánlott nemesfémekbe fektetni. A nemesfémvásárlást célszerű időben elaprózva, több különböző időpontban megvalósítani, az árfolyamkilengések egalizálására. Döntése meghozatala előtt, kérjük, hogy mérlegelje befektetési céljait és egy esetleges árfolyamesésből származó kockázatokat. A fentiekben foglaltak nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. A listaár változtatásának jogát fenntartjuk. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: