AktuálisVigyáz(z)unk egymásra!

Vigyáz(z)unk egymásra!

 

Tisztelt Ügyfelünk!

A koronavírus járvány egy óriási kihívás mindannyiunk számára. Mégis optimistán tekintek a jövőbe. Meggyőződésem, hogy ezt a krízist is túl fogja élni az emberiség, ahogy történetében minden korábbi krízist is túlélt, és az ezt követő világ jobb lesz, mint amilyen a korábbi volt.

A kezünkben van a sorsunk, jelentős részben rajtunk, az érett viselkedésünkön múlik az, hogy sikerrel vészeljük át ezt a mostani kihívást. Ez a feladat nem emberfeletti, legalábbis nem az az átlagember számára. Az egészségügyben dolgozók, az állam működésének fenntartásáról valamint az alapvető szükségleteink biztosításáról gondoskodó emberek számára azonban annál inkább. Minden tiszteletünk az övék kell, hogy legyen.

Az átlagembernek csupán annyit kell tennie, hogy most néhány héten át otthon marad a négy fal között, senkivel nem érintkezik, illetve ha az érintkezés elkerülhetetlen, akkor kellő távolságot tart és rendszeresen kezet most. Ez igazán nem teljesíthetetlen kérés. Aki erre nem képes, az a saját és embertársai életét teszi kockára.

Kérem, vigyázzanak önmagukra és ezáltal másokra is. És kérem, hogy ezt az üzenetet adják tovább minél több embernek! Terjedjen ez az üzenet jobban, mint a vírus, hogy a lehető legkisebb fájdalommal és a legkevesebb emberi és gazdasági veszteséggel vészelhessük át a mostani helyzetet!

Schmidt Kálmán
Ügyvezető igazgató

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: