AktuálisÚjra indul a kereskedés

Újra indul a kereskedés

 

+++ ÚJRA INDUL A KERESKEDÉS +++

A koronavírus járvány miatt kialakult egészségügyi vészhelyzet napról napra új kihívások elé állít minket. Minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy úrrá legyünk a kialakult kaotikus állapotokon, életben tartsuk, és ha kell, újjáépítsük a beszállítóinktól hozzánk vezető ellátói láncot. A bizonytalan helyzetre való tekintettel az elmúlt két napban fel kellett függesztenünk az árjegyzést.

Mostanra azonban körvonalazódtak alternatív beszállítók és megbízható szállítócégek, ezért merjük vállalni azt, hogy ismét befogadunk megrendeléseket. Készleteink azonban végesek, számos terméktípus hiánycikknek számít. Ugyanakkor a készleteinket meghaladó megrendeléseket is befogadunk, de felhívjuk a figyelmet arra, hogy adott esetben 30-60 napos szállítási határidővel is számolni kell. A megrendelés visszaigazolt vételárát ettől függetlenül továbbra is a rendelés napján át kell átutalni a bankszámlánkra. Ezzel biztosítható, hogy a vételár véglegesen rögzüljön, azt már ne befolyásolja az áru időben későbbi átadás-átvétele.

A gyártók jelenleg teljes kapacitással dolgoznak, hogy a jelenleg tapasztalt, korábban talán soha nem látott erős keresletet kielégítsék. Fontos megjegyezni, hogy az alapanyag aranyból nincs hiány. A szűk keresztmetszet jelenleg a gyártói kapacitás. A közúti szállítás is biztosított jelenleg, és azzal számolunk, hogy ebben az elkövetkezendőkben sem lesz akadály.

Megrendelésüket a korábban is szokásos módon, webáruházunkon keresztül adhatják le.A beérkezett megrendeléseket visszaigazoljuk.

A kereskedési idő hétfőtől péntekig 7-től 23 óráig tart a weboldalon, a személyes ügyfélforgalom tekintetében pedig nyitva tartásunk az érvénybe lépett kormányrendeletnek megfelelően hétfőtől péntekig 9-15 óra. A kereskedési időn kívül érkező megrendeléseket a következő kereskedési nap nyitóárán igazoljuk vissza.

A megrendeléstől a visszaigazolás kézhezvételét követően számított egy órán belül lehet elállni. Megrendelő ezt követően már nem jogosult a megrendeléstől elállni a 45/2014. (II.26.) Kormány rendelet 29.§ (1) pont b) bekezdése alapján. (lásd ÁSZF)

Vigyáz(z)unk egymásra!

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: