Ugrás a főoldalra Ugrás a főoldalra Ugrás a főoldalra

Így működik az adás-vétel

Honlapunkon Ön befektetési aranyrudakat és érméket, egyéb nemesfém - ezüst, platina, palládium, stb. - befektetési rudakat és érméket, illetve numizmatikai aranyérméket tud vásárolni – értékesítés – és részünkre eladni – visszavásárlás.

A három termékcsoporthoz tartozó visszavásárlási és értékesítési árakat, árfolyamokat a Befektetési aranyrudak és érmék, Egyéb nemesfém rudak és érmék, illetve a Numizmatikai aranyak oldalon találja meg. Az árakat naponta, a nemesfémek aktuális világpiaci árfolyama alapján állapítjuk meg. Naponta akár többször is, amennyiben a nemesfémek áringadozása ezt szükségessé teszi.

Az árfolyamoldalak felépítése és működése azonos. A cím alatti piros szedésű szövegben a legfrissebb információkat közöljük az esetleges változásokról, szállításról. Itt hívom fel a figyelmet arra, hogy a nem arany befektetési termékek az általános forgalmi adó alá tartoznak, azaz a honlapon feltüntetett ár nettó ár, melyet vétel esetén növel a 27% ÁFA összege. Ez nem vonatkozik az arany befektetési termékekre, melyeket ÁFA mentesen lehet értékesíteni.


Vásárlási megrendelés - értékesítés - adatainak megadása

Az oldalon található adatlap kitöltésével Ön rendkívül egyszerűen és gyorsan tud megrendelést leadni. Amennyiben vásárolni kíván, jelölje ki az „Értékesítés” előtt lévő kört, amely kezdeti beállításként van kijelölve.

Hogy Önnek minél könnyebb legyen az aktuális árakat figyelnie, a kijelölt ügylet – értékesítés vagy visszavásárlás – ároszlopa mindig kiemelésre kerül.

Megrendelésének darabszámait úgy tudja megadni, hogy a kívánt termék sorában lévő darabmezőbe beírja a kívánt számot. Amelyik terméket nem akarja rendelni, annál hagyja az eleve beírt 0-t a darabmezőben.

Amikor az adatlapot a fentiek szerint kitöltötte, kattintson az „Elküld” gombra.


Vásárlási megrendelés elküldése

Ezt követően a honlap tételenként összeállítja ellenőrzésre az Ön által megrendelt termékeket, név és darabszám alapján. Kérjük, ellenőrizze a megrendelés típusát, a termékek darabszámát és a megrendelés összértékét. Amennyiben az Ön által megadott darabszámok nem azonosak azzal, amit ekkor lát, kérjük a "vissza" gomb megnyomásával térjen vissza az előző oldalra, és pontosítsa a darabszámokat.

Amennyiben ezeket helyesnek találja, kérjük, szíveskedjen megadni számlázási és elérhetőségi adatait, hogy közvetlenül fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Jelölje be az Általános Szerződési Feltételek elfogadását, és amennyiben szállítást kér, annak igénylését.

Majd mindezek után kattintson a „Mehet” gombra. Megrendelését ekkor rögzíti a rendszer, és a megrendelés adatait megküldi Önnek a megadott e-mail címre. Ez az első e-mail még csak a megrendelés tényét igazolja. Munkatársunk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot e-mail-en vagy telefonon. Küld Önnek egy újabb e-mail-t a megrendelés visszaigazolásáról az árakkal, a számlaszámmal, illetve leírást a további teendőkről. Amennyiben ez adott kereskedési napon néhány órán belül nem történik meg, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat.

A vételárat forintban befizetheti, illetve átutalhatja az
OTP Banknál vezetett számlánkra - 11719001-20349895,
vagy az UniCredit Banknál vezetett számlánkra - 10918001-00000068-62120001.

Euróban történő befizetés, illetve átutalás esetén az UniCredit Banknál vezetett euró számlánkra - HU 5210918001-00000068-62120018, SWIFT(BIC): BACXHUHB - teljesíthet.

Ennek mikéntjéről itt olvashat részletesen.

Eladási megrendelés - visszavásárlás

A visszavásárláshoz az árakat ugyancsak itt találja. De ezt nem kell a honlapon kezdeményeznie, tekintettel arra, hogy visszavásárolni csak az ügyfélszolgálatra behozott, általunk szemlézett, ellenőrzött terméket tudunk. A szemle után, az akkor érvényes árakon, forintban vásárolunk vissza, amelyek akkor a honlapon is közzétételre kerültek. A visszavásárlás minden kereskedési napon nyitva tartási időben lehetséges.

Köszönjük megrendelését!

 
Először jár az Aranypiacon?

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Gyorsmenü
Valós idejű árfolyamok

Használati útmutató
30-napos grafikon
5-éves grafikon
Videó rólunk
JW Player goes here