HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Heti ajánlatok

2017. 49. heti ajánlatunk!

Vajon mit hoz a Kutya éve 2018-ban?

Vajon mit hoz a Kutya éve 2018-ban?

A kínai időszámítás és jóslás nem igényel komoly asztronómiai ismereteket, bonyolult számítgatásokat. Módszere a modern nyugati csillagjóslástól eltérően nem a csillagoknak a Földre és ránk gyakorolt hatásán alapuló „asztrológiai kutatás”, hanem inkább a történelem és az idők ismétlődő mintáira épülő, időfigyelő jövendölés-művészet. Bár eredetileg az ősi Kínában is csillagvizsgáló tudósok sokasága számítgatta a csillagok mozgásából, hogy mit is tervez az Ég a Földdel, a kínai horoszkóp mára már a laikusok számára is érthetővé egyszerűsödött. Elégséges ismerni születésünk időpontját, s ennek alapján kikereshetjük a ránk vonatkozó jóslatokat, jellemrajzokat az évről évre megjelenő Kínai Kalendáriumból.

A kínai horoszkópban minden új esztendőben más állatjegy veszi át az uralmat hagyományos sorrendben. Elsőként a Patkány éve kezdi a ciklust, majd követi a Bivaly, a Tigris, a Nyúl, a Sárkány, a Kígyó, a Ló, a Kecske, a Majom, a Kakas, a Kutya, és végezetül a Disznó. Ha ezekhez az állatjegyekhez tulajdonságként társítjuk az öt elemet, a Fát, a Tűzet, a Földet, a Fémet és a Vizet, akkor mindegyik állatjegyből ötféle lesz, és így megkapunk egy hatvanéves, nagyjából emberöltőnyi ciklust, amely már megjelenít minden olyan tulajdonságot, amellyel a kínai horoszkóp szerint számolni kell.

A most következő 2018-as év a Föld–Kutya éve lesz. Hogy a bölcs távol-keleti asztrológusok szerint mi mindenre lehet számítani ebben az évben, az meghaladja ennek a hírlevélnek a kereteit. A magyar emberek számára a legmeghatározóbb élmény minden bizonnyal a parlamenti választás lesz a tavasz folyamán. Ezt megelőzően számítani lehet sok társadalmi megmozdulásra, amelyek elviseléséhez nagy türelemre, egymás elfogadására lesz szükség, hogy elkerüljük a felesleges konfliktusokat.

Politika, gazdaság, oktatás, egészségügy, a határok védelme… a vitákra okot adó témák listája hosszú. A 2018-as év sikere abban áll, hogy a párbeszéd és a szolidaritás győzzön az önzés, a kapzsiság és a tudatlanság felett. Nem is kérdés, hogy hazánk sikeres fejlődésének és a gyorsan változó világban való fennmaradásunk alapja az európai értékek és a nemzetet egységbe kovácsoló hagyományaink megőrzése. Csakúgy, ahogy az arany is őriz értéket immár 5000 éve. Ezért használja ki Ön is a most kínált lehetőséget, és éljen az alábbi ajánlattal személyes vagyoni biztonságának megőrzésére!

5 dollár, „Kutya éve”, Ausztrália, 2018

5 dollár, „Kutya éve”, Ausztrália, 2018
(1,55 gramm, 9999-es arany, Ø 14,6 mm)

27 700 Ft   (0% ÁFA)

megrendelés

A fizikai nemesfémek vásárlása hosszútávú, konzervatív befektetésnek számít. Az egyéni vagyoni helyzettől függően megtakarításaink 5-20%-át ajánlott nemesfémekbe fektetni. A nemesfémvásárlást célszerű időben elaprózva, több különböző időpontban megvalósítani, az árfolyamkilengések egalizálására. Döntése meghozatala előtt, kérjük, hogy mérlegelje befektetési céljait és egy esetleges árfolyamesésből származó kockázatokat. A fentiekben foglaltak nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. A listaár változtatásának jogát fenntartjuk. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: