Ugrás a főoldalra Ugrás a főoldalra Ugrás a főoldalra

Üdvözöljük honlapunkon

Tájékozódjon napjaink legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb befektetéséről!

Használati útmutató

A Magyar Aranypiac Kft. 999,9 ezrelék tisztaságú befektetési aranyrudak, aranyérmék, 999 ezrelék tisztaságú egyéb nemesfém rudak és érmék, valamint eredeti numizmatikai aranypénzek értékesítésével és visszavásárlásával foglalkozik. Az úgynevezett „négy kilences” tisztaság, finomság a befektetési aranypiacon a legjobb minőséget jelzi, melyet a rudak nemzetközi minősítése, "Good Delivery" tanúsítványa is jelez. Az arany világpiaci ára is ezen a finomsági fokon kerül megállapításra napról napra. Mint ahogy a 999 ezrelék a legtisztább ezüstöt jellemzi. Az értékesítésről, illetve a visszavásárlásról bővebben itt tájékozódhat.

A www.aranypiac.hu egy kompetencia-centrum szerepét kívánja betölteni Magyarországon azok számára, akiket a befektetési arany, illetve más befektetési nemesfém érdekel.

Honlapunkon az értékesítés-visszavásárlás mellett Ön tájékozódhat az arany és az ezüst világpiaci áráról, annak időbeni változásáról. A honlap jobb szélén található grafikonok megmutatják az arany világpiaci árának változását óránként, naponta, hetente és havonta. A többi nemesfémmel együtt a számszerűsített árakat dollárban, euróban és angol fontban a legalsó táblázatban találja. A korábbi évek arany ármozgását a historikus árfolyam grafikonok mutatják meg Önnek.

Hogy Önnek minél kényelmesebben, egyszerűbben rendelkezésére álljanak az aranypiaci hírek, azokat egy helyen összegyűjtve találja meg honlapunkon, évenkénti csoportosításban.

Összegyűjtésre kerültek azon kérdések, melyek akár Önben is felmerülhetnek az aranypiaccal kapcsolatban. Ezekre a válaszokat is megtalálja ugyanott.

Továbbá sok információt talál az arany tulajdonságairól, kultúrtörténetéről, bányászatáról, valamint a gazdaságban játszott múltbéli és lehetséges jövőbeni szerepéről a tudástárban.

Ugyanitt részletesen megismerheti a világ legismertebb befektetési célú aranyérméit, történelmi aranyérméit és aranyrúdjait.

Annak érdekében, hogy Ön a lehető legtájékozottabb legyen, iratkozzon fel hírlevelünkre, melynek segítségével rendszeresen tájékoztatjuk az aranypiac változásairól.

Társaságunk munkatársai immár 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a nemesfémpiacról. Több médium is szakértőként keres meg minket, illetve mi is rendszeresen tájékoztatjuk a sajtót a legfontosabb aranypiaci fejleményekről.

Természetesen várjuk javaslatait, észrevételeit honlapunkkal kapcsolatban. Ha kérdése merül fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 
Először jár az Aranypiacon?

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Gyorsmenü
Valós idejű árfolyamok

Használati útmutató
30-napos grafikon
5-éves grafikon
Videó rólunk
JW Player goes here