HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Grafikonrajzoló

A grafikonvarázsló megadja az arany, az ezüst, a platina és a palládium történeti grafikonját a beállításoknak megfelelően. A grafikon nagy szabadságfokkal alakítható, használata a következők szerint történhet:

Grafikon időtávja:

  • gyorsgombok segítségével lehetséges 5 napos, egy havi, egy éves, 5 éves, illetve az adatok rögzítésének kezdetétől, 1968. január 5-től az elmúlt időszakot felölelő grafikont rajzoltatni. A gombok a grafikon alatt balra találhatóak, sorrendben: 5D, 1M, 1Y, 5Y, Max.
  • Ezeken túlmenően lehetséges tetszőleges időtáv grafikonját előállítani az időtáv kezdetének és végének beállításával – 1968. január 05-től a mai napig – oly módon, hogy a grafikon alatt jobbra található időszalagon a kezdet és a vég tolóvonalat jobbra-balra mozgatja rákattintva, és a gonbot tartva az egeret mozgatja. A kiválasztott időtáv kezdete és vége az időszalag fejlécében dátum formában is megjelenik.

A grafikon:

  • A grafikon a beállítások hatására azonnal megváltozik, és mutatja az új feltételek szerinti ábrát. Továbbá a grafikon fejlécében számadatokkal is megjelenik az utolsó kiválasztott időszak végének – alapesetben az épp aktuális – nyitó-, legmagasabb, legalacsonyabb, és ha van, záróára amerikai dollárban.
  • A grafikonra kattintva, majd mozgatva az egeret, egy függőleges vonal szalad végig a grafikonon, és az általa kijelölt időpont áradatai jelennek meg a grafikon fejlécében.
  • Lehetőség van továbbá mozgó átlagok (Moving Average) megjelentetésére is a prompt grafikon rajza mellett, ha a kiválasztott időtáv nagyobb egy hónapnál. Egyszerre legfeljebb négy látható. Az időtáv gyorsgombok alatt négy adatmező jelenik meg eltérő színezéssel. A megadott szám a mozgóátlag napszámát határozza meg, azaz, az adott időpontban az azt megelőző hány napra számolt átlagárat jeleníti meg a grafikon varázsló. A színek megegyeznek a grafikonvonal színével.

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: