HÍVJON MINKET!
(06-1) 297-6118

Aktuális



Az értékek biztonsága

Az alpesi értéktárak biztonsága immár Budapesten is elérhető!

 

Aranytrezor szolgáltatás

 

A befektetések értékállóságán elgondolkozni, az ínséges időkre vésztartalékot képezni szinte mindenki számára természetes. Értéket azonban nem csak teremteni, de őrizni is tudni kell. Az Aranypiac ARANYTREZOR® szolgáltatása azoknak szól, akiknek saját otthonukban a nemesfémeik tárolása nehézséget jelent.

Az Aranypiac páncélterme 65 tonna arany tárolására kínál elégséges helyet. Ez egy szimbolikus szám, amely a magyar állami aranytartalék fénykorát idézi. Ennyi volt az MNB aranykészlete 1989-ben, mielőtt az akkori döntéshozók kiárusították. Mivel a kapacitások ezt egyelőre lehetővé teszik, az Aranypiac ügyfelei számára ingyenesen tudja biztosítani nemesfémeik megőrzését.

Az Aranypiac páncélterme egy hazai viszonylatban egyedülálló épületkomplexumban található, amelyhez a legkorszerűbb biztonságtechnikai berendezéseket a világ piacvezető vagyonvédelmi vállalata, a G4S szállította és telepítette. A G4S a világ legnagyobb biztonsági szolgáltató vállalata, amely több mint 110 országban, 6 kontinensen van jelen. Ügyfeleik között a hazai pénzintézetek többsége és a Magyar Nemzeti Bank is megtalálható.

Szolgáltatásunk legfőbb jellemzői:

  • Az Aranypiac ügyfelei számára az őrzési szolgáltatás ingyenes
  • Diszkrét és kényelmes megoldás a nemesfémek biztonságos tárolására
  • Az értékek tárolása során a legmagasabb biztonságtechnikai előírásoknak megfelelő mechanikai-fizikai és elektronikus védelem
  • Autóval használható teremgarázs, zsilipelt, ellenőrzött útvonalon
  • A páncélterem az év 365 napján 24 órás őrzés alatt áll
  • 100%-os biztosítási fedezet a tárolt értékekre

További részletekhez vegye fel velünk a kapcsolatot email-ben a info@aranypiac.hu címen vagy telefonon (+36 1) 297 61 18.

Vegye igénybe az Aranypiac trezorszolgáltatását!

Aranypiac hírlevél

Adja meg e-mail címét, és máris minden fontos hír az aranyról házhoz jön!

Név:
E-mail: